Langkawi

Sunset, Langkawi, Malaysia
Sunset, Langkawi, Malaysia

Langkawi er Malaysias mest kendte ferieø. Vores besøg på Langkawi var mest af alt 4 dages ‘get away’, så den stod mest på afslapning og god mad. Vi ankom til Langkawi med fly fra Kuala Lumpur. Det tager kun 1 time og 5 minutter. Er man i det sydlige Thailand, er det også muligt at sejle fra flere af de sydlige øer til Langkawi.

Vi boede på Pelangi Beach Resort & Spa. Hotellet ligger forholdsvist tæt på lufthaven, men antallet af flyvninger er relativt begrænset og de fly der var fløj alligevel en stykke fra vores område, så beliggenheden var perfek for os.

Selv om det for os var en ‘get away’, så var dog lidt omkring på øen. Det er let at komme omkring og det er forholdsvist billigt at tage en taxa – også på timebasis.

Hvis man besøger Langkawi, så er et besøg til Lankawi Sky Bridge absolut noget man bør prioritere. For at komme op til selve Sky Bridge skal man tage en svævebane op ad bjerget, for så at gå hen til selve broen. Sky Bridge er en 125 meter lang og ligger 660 meter over havets overflade på toppen af bjerget ​​Gunung Mat Cincang. Der er en fabelagtig udsigt både på vej op i svævebanen og ved selve gangbroen. Efter sigende skulle man kunne se helt til Thailand på en klar dag.

Udsigt over Langkawi
Udsigt over Langkawi

Vores resort lå helt ned til stranden Pentai Cenang. En bred strand med en del hoteller, restauranter og barer. Vi spiste dog primært på ‘hovedgaden’ som løb parallelt med stranden. Vores absolut foretrukne restaurant var Orkid Ria Seafood Restaurant hvor vi oplevede at få absolut friske fisk og skalddyr, som vi selv kunne vælge fra store akvarier. Samtidig var veltilberedt, smagte godt og så til en fornuftig pris.

Billeder fra stranden ved hotellet og Langkawi’s varetegn fra hovedbyen Kuah

Læs også…

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Del dine tanker - Giv en kommentarx
()
x