Khao Lak og Similan Island

Khao Lak og Similan Island ligger kun godt en times kørsel nord for Phuket lufthavn, og det er ikke uden grund, at det er et populært sted at tilbringe sin ferie i Thailand.

I Khao Lak boede vi på hotellet The Haven Khao Lak som er et rigtigt godt mellemklasse hotel med beliggenhed lige ned til sandstrand og havet.

Det er ikke fordi der er så meget at lave i selve Kaho Lak – det er mest sol, strand, pool, afslapning og lidt god thaimad. Hvis man bor i Khao Lak vil det dog være en fejl ikke at tage en dagstur til enten Similan Island eller Surin Island. Disser øer er både smukke og blandt de bedste steder for snorkeling i Thailand. Fra Khao Lak tager det ca 1 timer og 15 minutter til Similan med speedbåd og ca 1 time og 45 minutter til Surin.

På Similan er der mulighed for at gå op til den meget store sten/klippe som ses over det meste af øen. Selv om det kan være lidt varm skal du absolut gå der op. Der er en fantastisk udsigt ud over øen, bugten og havet.

Hvis du går efter lidt andre oplevelser end sol, strand og snorkeling, så er det også værd at overveje at tage en tur til Khao Sok Nationalpark. (Se separat indlæg her)

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Per
Per
7 months ago

Hejsa
vil lige høre sejler speed bådene til Similan øerne, ud fra stranden hvor i boede.
hilsen Per

2
0
Del dine tanker - Giv en kommentarx
()
x