Cykeltur over Golden Gate

Vil du gerne have en aktiv dag og samtidig opleve San Francisco på en lidt anderledes måde, så kan en cykeltur over Golden Gate kraftigt anbefales.

Du kan leje cykel flere steder i San Francisco. Alt efter hvor dit udgangspunkt er, så er cykelturen på ca. 12-15 kilometer. Det er en god ide at planlægge med god tid. Der vil sikkert være flere steder undervejs hvor du ønsker at stoppe. Der kan også være lidt ventetid ved færgen tilbage til San Francisco hvis du altså ikke også cykler tilbage over Golden Gate. Når du lejer cyklen vil det typiske være inkl. hjelm og et kort til vise dig vejen.

For os så startede turen lidt oppe i selve San Francisco. Det gav god mulighed for også at opleve nogle af de stejle gader på cyklen. Golden Gate begynder i området ‘Presidio of San Francisco’ som er et reakreativt område der tidligere bl.a. har huset et fort. (Fort Winfield Scott) Alt efter vejret og ugedagen kan der være virkelig mange mennesker i dette område – familier og venner på picnic, unge som dyrker sport m.v. Det er et ret charmerende sted.

Turens højdepunkt er selvfølgelig når man nærmer sig den majestætiske bro og har et fantastisk view ud over vandet og broen. Der er masser af gode fotomuligheder. Når man krydser broen har cyklisterne og gående en sti helt for sig selv ved siden af selve kørebanerne. Det fungerer ret godt. Det er en helt særlig fornemmelse og oplevelse at cykle over broen.

På den anden side af broen kører man lidt videre ned til byen Sausalito. Og det er ned til byen, for det går pænt ned ad bakke. Sausalito er en charmerend by med en tilbagelænet lidt middelhavsagtig stemning. Det er et godt sted at få en øl eller lidt frokost inden turen går tilbage til San Francisco med færgen.

Golden Gate ser fra San Francisco
Golden Gate set fra San Francisco
Golden Gate og San Francisco i baggrunden
Golden Gate og San Francisco i baggrunden

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Del dine tanker - Giv en kommentarx
()
x