Dag 10 – Hel dag i Nelson

posted in: New Zealand | 0

Vi stod op halv otte, spiste lidt morgenmad og kørte ca. en time for at komme ud til Abel Tasman nationalparken. Vi havde dagen før booket plads på en båd, som skulle bringe os ud til en af de bugter/strande som er i nationalparken. Det tog ca. 45 minutter at sejle ud til vores bugt. På vejen gjorde vi 2 stop for at aflevere/samle andre passagerer. 

Vejret er skønt – det er solskinsvej og ikke alt for varmt.

Da vi var sat i land gik vi igennem regnskovslignende skov langs med kysten. Mange steder kan man være på smukke strande eller i en mere fredfyldt skov – her var det en kombination af begge, da skoven sluttede lige ud til den klippefyldte kyst og strand.

Vi gik op videre op i gennem skoven til en hængebro og et vandfald. Efter vandfaldet gik vi tilbage til lille overnatningssted som er på stranden. Her spiste vi vores medbragte sandwich, spillede kort og slappede af indtil båden kom og samlede os op. Det var en super dejlig dag.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *